Povijesti naše vinarije, čija tradicija seže unatrag stoljećima. Prvi tragovi vinove loze na ovim područjima datiraju iz doba rimskih careva koji su, kako se navodi, unijeli prve trsove i započeli vinarsku priču koja će oblikovati ovu regiju. Prema zapisima o našem vinogorju, prvi trsovi posađeni su u 13. stoljeću, tijekom vladavine đakovačkih biskupa, čime je označen početak našeg vinskog nasljeđa.

Revitalizacija vinarije dogodila se 1997. godine osnivanjem dioničkog društva, rezultatom restrukturiranja nekadašnjeg PIK-a Đakova. Od tog trenutka, vinarija djeluje potpuno samostalno, predstavljajući spoj tradicije i suvremenog pristupa vinogradarstvu.

U 2008. godini, vinarija je stekla većinskog vlasnika, tvrtka Kutjevo d.d., a 2020. godine postala je njihov apsolutni vlasnik.

Nastavljajući s predanošću prema vinogradarskoj baštini, naša vinarija se uspinje prema vrhunskim dostignućima, kombinirajući stručnost, ljubav prema vinu i inovativnost. Posjetite nas kako biste zajedno s nama prošli kroz povijest koja je oblikovala našu vinariju i kušali vrhunska vina koja su plod predanosti, tradicije i suvremenog duha.