Dobrodošli u našu vinariju gdje tradicija susreće suvremenu stručnost, a kvaliteta vina seže iznad svih očekivanja. Naš podrum i vinarija opremljeni su najsuvremenijom opremom za preradu grožđa i čuvanje vina, pružajući idealno okruženje za stvaranje vrhunskih pića.

S ponosom ističemo godišnju proizvodnju od 3 milijuna litara kvalitetnih i vrhunskih vina kontinentalnog karaktera. Naša vina su simbol uživanja – ugodna, pitka, svježa i živa, s pažljivo sačuvanom sortnom aromom i mirisom. Osim što su dostupna na domaćem tržištu, naša vina osvajaju i srca ljubitelja vina diljem svijeta.

vinarija mandićevac Đakovačka vina

Potvrda izvrsnosti Đakovačkih vina d.d. očituje se u mnogobrojnim visokim priznanjima na domaćim i međunarodnim izložbama te sajmovima.

Naša vizija poslovanja usmjerena je prema postizanju prepoznatljivosti brenda, posebice u segmentu bijelih vina. Graševina i Rizling, nositelji daljnjeg razvoja Đakovačkih vina d.d., predstavljaju vrhunsku kvalitetu koja proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji većine kontinentalnih sorti bijelih vina u Hrvatskoj.

vinarija mandićevac Đakovačka vina

Adresa:

Kontakt:

Biskupa Antuna Mandića 71
Mandićevac, 31418 Drenje

+385 (31) 837-200

djakovacka-vina@os.t-com.hr